10

Financial lease

Zakelijke een auto rijden zonder grote investering? Dat kan met financial lease bij Mijn Financier.

 

Wat houdt Financial Lease in?

Met financial lease koop je de auto en ben je economisch eigenaar. Je leent geld van de bank, vergelijkbaar met het afsluiten van een hypotheek voor een huis. Net zoals je huis als onderpand dient voor de bank, geldt dit ook voor je auto. Aan het einde van de leaseperiode ben jij de eigenaar van de auto. Het maandelijkse bedrag dat je betaalt, is dus een investering in je eigen auto.

Makkelijk, online & snel geregeld

Geen grote investering waardoor je geld over
houdt voor andere zaken binnen je bedrijf

Snel de weg op met jouw nieuwe auto

Financial Lease

Wat is economisch eigenaarschap?

Met Financial Lease koop je jouw gewenste auto en ben je de economische eigenaar. Hierdoor profiteer je van aanzienlijke belastingvoordelen, zoals afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien kun je de btw over de aanschafprijs van de auto terugkrijgen.

Juridisch eigenaarschap

De bank is de juridische eigenaar, vergelijkbaar met wanneer je een huis koopt en daarvoor een hypotheek afsluit. In dit geval fungeert de auto als onderpand. Zodra de leaseperiode eindigt, heb je de auto volledig afbetaald en ben je de economische eigenaar.

Hoe werkt het?

  1. Kies een geschikte auto die past bij jouw bedrijf.
  2. Stel zelf de leasevoorwaarden vast.
  3. Dien je aanvraag in via onze website.
  4. Ontvang een bericht van goedkeuring van je aanvraag.
  5. Sluit een koopovereenkomst met het autobedrijf en lever alle benodigde documenten bij ons in.
  6. Ontvang het leasecontract van ons, waarna de bank het geld bij het autobedrijf stort.
  7. Word de economische eigenaar van de auto en profiteer van alle belastingvoordelen.
  8. Betaal maandelijks af aan de bank.
  9. Zodra de leaseperiode is afgelopen, is de auto volledig van jou.
Financial Lease

De voordelen van Financial Lease

Een belangrijk voordeel is dat je als economisch eigenaar van de auto belastingvoordelen krijgt, zoals afschrijving en btw-teruggaaf. Omdat de fiscus het ziet als een investering in je bedrijf, heb je recht op deze voordelen. Bovendien heb je de vrijheid om zoveel kilometers te rijden als je wilt en behoud je je schadevrije jaren. Enkele andere voordelen zijn dat je zelf de looptijd van het contract en het maandbedrag bepaalt, je boetevrij kunt aflossen, en dat het ook mogelijk is voor starters en zzp’ers, zelfs zonder jaarcijfers.

Beschikbaar voor alle ondernemers, inclusief starters en zzp'ers

Financial lease is beschikbaar voor alle soorten ondernemers, inclusief starters, mkb-bedrijven en zzp’ers, op voorwaarde dat ze geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel (KVK). Wij begrijpen hoe belangrijk de juiste investering is voor jouw bedrijf. Met MijnFinancier investeer je in jouw gewenste auto en behoud je geld voor andere zaken die de groei van je bedrijf bevorderen.

Financial Lease

Financial lease

Hier ben je de economische eigenaar van de auto, waardoor je belastingvoordelen krijgt.

Operational lease

Je spreekt met operationele lease een leaseperiode af en levert de auto daarna weer in. Je bent niet de eigenaar van de auto en ontvangt daarom geen fiscale voordelen. Ben je hierin geïnteresseerd neem contact met ons op.

Shortlease

Hier huur je een auto voor een korte periode, wat vaak duur uitvalt. Shortlease levert geen fiscale voordelen op. Ben je hierin geïnteresseerd, neem contact met ons op.

Wat klanten van ons vinden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eigen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je nog vragen?

Waarom mijn financier?

Learn how we helped 100 top brands gain success