Geld lenen

Tijd voor een nieuwe auto of keuken? Als je voor een grote uitgave staat kun je bij ons verantwoord geld lenen. Samen zetten we al je financiën op een rijtje en bekijken we wat er mogelijk is.

Verantwoord geld lenen

Geld lenen voor nieuwe dingen is fijn. Mijn Financier helpt jou met het oog op de toekomst, verstandige keuzes te maken. Wij zorgen ervoor dat al je financiën duidelijk op een rijtje staan, zodat jij met een gerust hart geld kan lenen. Wanneer wij het onverstandig vinden, dan zeggen we het ook eerlijk.
 

Begeleiding bij het afsluiten van een lening 

Wij zorgen ervoor dat al onze klanten een weloverwogen beslissing kunnen maken. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we alle belangrijke informatie die nodig is om een passende keuze te kunnen maken. Of het nou om startkapitaal, studiekosten of een verbouwing gaat, voor iedere bestemming is er een passende lening. Maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of bereken zelf via onze calculator pagina hoeveel je kunt lenen.

 

Kom ik in aanmerking voor een lening?

Of je nou studeert, als zelfstandige werkt of een tijdelijk contract hebt, er zijn bijna altijd mogelijkheden om geld te lenen.  Wij willen daarom eerst een duidelijk beeld krijgen van jouw situatie. Hierin nemen wij factoren zoals leeftijd, maandelijkse inkomsten en je woonsituatie mee. Al deze opties moeten zorgvuldig worden afgewogen, om te voorkomen dat jij in de toekomst je lening niet meer terug kunt betalen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons om jouw wensen te bespreken.  

Benieuwd naar hoeveel geld je kunt lenen?

Maak gebruik van onze calculator.

Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww