10

Geld lenen

Het gemak van online regelen met het vertrouwde gevoel van persoonlijk advies.

Dat is Mijn Financier.

Realiseer je dromen

Overweeg je om je huis te renoveren? Misschien plan je een grote aankoop, zoals de aanschaf van een auto? Of staat er een bijzondere gebeurtenis op je agenda, zoals een bruiloft? In deze situaties is het prettig om financieel goed voorbereid te zijn. Helaas is onze spaarpot niet altijd toereikend op het moment dat we het het hardst nodig hebben. Daarom kiezen mensen er soms voor om geld te lenen. Het is echter van groot belang om een lening te kiezen die naadloos aansluit bij je persoonlijke financiële situatie. Wij van MijnFinancier geven je graag persoonlijk advies en helpen je op weg om verantwoord lenen mogelijk te maken. 

Slagingspercentage van 92,3%
over al onze financieringsaanvragen

Onafhankelijk advies en toegang
tot alle bronnen van financiering

Binnen 48 uur jouw persoonlijke
financieringsmogelijkheden in kaart

Geld lenen om je dromen te verwezenlijken

Er zijn diverse redenen waarom iemand op zoek kan zijn naar een financiële lening. Vaak komt dit voor wanneer mensen niet over voldoende spaargeld beschikken voor grote uitgaven, zoals de aankoop van een auto of een verbouwing. Geld lenen kan ook plaatsvinden bij speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Een droomhuwelijk kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen, denk bijvoorbeeld aan de kosten van de locatie, decoratie, catering en entertainment. Deze kosten kunnen snel oplopen tot €10.000 of zelfs meer, wat niet voor iedereen binnen handbereik ligt. In zulke gevallen kan een lening uitkomst bieden.

Geld Lenen
Geld Lenen

We werken graag met je samen

We willen je eerst leren kennen. Bij Mijn Financier gaan we voor duurzame relaties. Bovendien is iedereen uniek en zo is dus ook geen financieringsaanvraag gelijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk en zoeken altijd naar de beste oplossing voor jouw situatie. Die vastberadenheid en oplossingsgerichtheid in onze aanpak zie je terug in ons slagingspercentage en de tevredenheid van onze bestaande klanten. We kijken altijd net dat beetje verder waardoor je echt zeker bent van je zaak.

Wij gaan voor duurzame relaties waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarom maken we graag kennis met je onder het genot van kop lekkere koffie.

Aan de slag!

Bij een positieve eerste inschatting gaan we voor je aan de slag. Een van onze adviseurs maakt aan de hand van documenten en jouw informatie een grondige analyse. We zoeken de financiers die het beste bij jouw financieringsbehoefte passen en stellen voor elke financier een aanvraag op. Hieruit volgen verschillende offertes die we voor je analyseren, vergelijken en overzichtelijk aan je presenteren.

In een gesprek lichten we de beschikbare opties toe, waarbij we alle aspecten open en duidelijk bespreken. Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook ruimte voor al je vragen. Ook tijdens het proces blijven we altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of om te overleggen. In samenwerking met jouw Mijn Financier adviseur selecteer je de meest geschikte optie voor jou.

En dan is het tijd om je droom te verwezenlijken met de verstrekte financiering!

Wat klanten van ons vinden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je nog vragen?

Waarom mijn financier?

Learn how we helped 100 top brands gain success