Autofinanciering

Verliefd geworden op een auto? Wij weten hoe het voelt. De financiering regelen we dus snel en goed voor je, zodat je binnen no time in je nieuwe bolide rondrijdt.

Geld lenen voor een auto 

Aan een nieuwe auto hangt vaak een fors prijskaartje, die je niet altijd in één keer kunt betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tóch die auto te kunnen kopen en de betaling hiervan te spreiden. Samen met jou bespreken we de mogelijke leningen, voorwaarden en tarieven zodat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is.  
 

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een verzekering voor mijn auto? 

Naast het kiezen uit de verschillende vormen, voorwaarden en tarieven moet je ook een verzekering afsluiten voordat je in je nieuwe auto mag rijden. Ook bij het afsluiten hiervan ondersteunen wij graag en bespreken we uitgebreid waarop gelet moet worden. Samen met jou zorgen we voor een perfect passende financiering met een perfect passende verzekering 

Hoe kan ik mijn auto financieren? 

Autofinanciering is mogelijk in verschillende vormen:

  • een persoonlijke lening, dit is de meest gebruikte vorm en loopt via een kredietverstrekker;  
  • financial lease, hierbij doe je meestal een aanbetaling, maandelijkse betalingen en een slotbetaling; 
  • financiering via de dealer, bij deze vorm van financiering kun je de auto direct kopen maar betaal je meestal in twee (of meer delen) – vaak is dit zonder rente.   

Maak een vrijblijvende afspraak of bereken zelf alvast via onze calculator wat je kunt lenen. Wij helpen je graag op weg!

Gebruik nu onze calculator om je maximale lening te berekenen

Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww