Hypotheek afsluiten

Heb je je droomhuis gevonden? Dan komt er veel op je af. Wij geven je inzicht in je financiële situatie en begeleiden je bij elke stap.

Een nieuw huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en het betekent heel veel ingewikkeld regelwerk. Mijn Financier helpt je hier graag bij. Jij moet de hypotheek krijgen die het beste bij je past. Wij geven je alle informatie en tips die je nodig hebt om de goede keuze te maken. We vertellen je over de voor- en nadelen van verschillende hypotheekvormen, vergelijken de voorwaarden van hypotheekverstrekkers, lezen alle kleine lettertjes en zorgen ervoor dat je in de toekomst niet voor nare verrassingen komt te staan, zoals een verhuisboete. Wij helpen niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek, bij Mijn Financier gaan we verder. Samen kijken we naar het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen en berekenen we de maandelijkse lasten.  Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om jouw wensen rustig door te spreken. 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? 

Hoeveel je maximaal kunt lenen hangt af van een aantal factoren: 

  • je salaris; 
  • het type dienstverband  
  • hoeveel spaargeld je wil investeren in je nieuwe woning; 
  • de waarde van de woning die je wilt kopen; 
  • de huidige  hypotheekrente  

Hoeveel kan ik maximaal lenen? 

Wij helpen je graag met al je vragen over het afsluiten van een hypotheek. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wil je direct al een eerste indruk van je mogelijkheden? Bereken dan je maximale leenbedrag online.  
 

Mijn Financier.Eerlijk advies, verantwoord lenen
Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww