Eerste huis kopen?

Een spannend moment! Er zijn wel duizend dingen te regelen. Geen zorgen, wij helpen je graag bij alles wat komt kijken bij het kopen van je eerste huis.  
 

Een hypotheek afsluiten voor je eerste huis

Je allereerste huis. Eindelijk een plekje voor jezelf. Een bijzonder moment, waar veel bij komt kijken. Waar moet ik op letten? Hoeveel kan ik lenen? Welke hypotheek past mij? Vanaf de eerste oriëntatiefase tot aan het afsluiten van de hypotheek; wij staan voor je klaar.

 

Hypotheekadvies

Wij denken met je mee en geven een compleet overzicht van de voorwaarden en rentetarieven van iedere bank. We leggen het proces helder uit en zorgen ervoor dat je alles begrijpt. Zo kun je de verschillende opties snel en makkelijk vergelijken en zelf de keuze maken die het best bij jouw situatie past. Wil je alvast een goed beeld van alle mogelijkheden krijgen? Je kunt naast een persoonlijk gesprek ook zelf berekenen wat je maximaal kunt lenen met behulp van onze rekenprogramma’s.  

Hoeveel kan ik lenen?

Hoe hoog jouw maximale hypotheekbedrag is hangt af van verschillende dingen. Ten eerste zijn je maandelijkse inkomsten en uitgaven belangrijk, maar ook of je eigen spaargeld inbrengt en de waarde van de woning die je wilt gaan kopen hebben invloed. Samen kijken we naar het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen en berekenen we hoeveel je maandelijks zou moeten betalen aan je hypotheek. We kijken ook of dit haalbaar is, zodat je zeker weet dat je ook in de toekomst zorgeloos iedere maand je hypotheek kunt betalen

 

 

Tom helpt je graag verder
06 - 23 04 17 62
Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww