Zelfstandig?

Wanneer je als zzp’er werkt gelden er andere voorwaarden en regels voor het afsluiten van een hypotheek. Mijn Financier bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Hypotheek voor ondernemers en ZZP’ers 

Mijn Financier is gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken voor ZZP’ers. Een hypotheek afsluiten als ondernemer is ingewikkeld. Als ondernemer heb je namelijk een bijzondere positie. Het inkomen van een ZZP’er is bijvoorbeeld meer variabel dan dat van iemand die in loondienst werkt. Daarnaast loopt een zelfstandig ondernemer meer risico dan een werknemer in vast dienstverband. Het maximale hypotheekbedrag wordt dan ook anders berekend. Wij kijken daarom goed naar je huidige cijfers en nemen de financiële prognose van je bedrijf hier ook in mee. Hierin onderscheiden wij ons van andere hypotheekverstrekkers.  Bij een positieve prognose is het al mogelijk om na één jaar zelfstandig ondernemen een hypotheek aan te vragen. 
 

Via ons contactformulier kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen. In dit gesprek bespreken we alle belangrijke informatie, zo zorgen we er samen voor dat jij jouw mogelijkheden als ondernemer optimaal kunt benutten.  

 

Tom helpt je graag verder
06 - 23 04 17 62
Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww