10

Klacht melden

Klacht melden

Niets is leuker en geeft ons meer voldoening dan een goede samenwerking met u als klant. Informeren, adviseren en besluiten nemen, lopen dan soepel in elkaar over en dat leidt tot tevredenheid aan beide kanten. Tegelijkertijd weten wij ook dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan die een goede samenwerking in de weg staat.

Bent u om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten! We kunnen dan proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

Bij Mijn Financier hebben we een team van specialisten die elk uitblinken op verschillende vakgebieden. Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, autofinanciering, lease, verzekering of lening, bij ons kun je rekenen op een deskundig advies en persoonlijke aandacht. We begrijpen dat financiële beslissingen vaak ingrijpend zijn, en daarom staan onze mensen klaar om je te begeleiden en ondersteunen.

Uw opmerking of klacht

U kunt uw opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk richten aan:

Willem van den Berg
Loodsboot 8
3991 CJ Houten

Telefoon: 030 – 307 20 90
Email: Willem.vandenberg@mijnfinancier.nl

U ontvangt in ieder geval binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging thuis, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is.

Onafhankelijk Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Gelukkig zijn we in staat de meeste klachten of opmerkingen naar volle tevredenheid op te lossen. Maar er zijn toch situaties waar we er niet uitkomen. Blijft uw klacht bestaan dan is er het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, in het kort Kifid. Dit instituut is een erkende en onafhankelijke instelling. Hier kunt u uw klacht laten toetsen. De termijn, waarbinnen u uw klacht bij dit klachteninstituut kunt indienen is drie maanden nadat wij onze beslissing schriftelijk aan u kenbaar hebben gemaakt. Uiteraard staat het u ook vrij uw klacht aan de Burgerlijke rechter voor te leggen.

Informatie over Klachteninstituuut Financiële Dienstverlening (Kifid) : www.kifid.nl

Het aansluitnummer, waaronder ons kantoor bij Kifid bekend is : 300.001455

Ons AFM-vergunningnummer : 12003883

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 070-3338999
E-mail : info@kifid.nl

 

Persoonsgegevens

Vindt u dat wij niet zorgvuldig genoeg met uw persoonsgegevens om zijn gegaan? Of wilt u weten hoe wij binnen onze onderneming met uw persoonsgegevens werken? Neem dan contact met ons op:

Louis van Drunen
030 – 307 20 90
Louis.vandrunen@mijnfinancier.nl

Mijn Financier
Loodsboot 8
3991 CJ Houten

Hebben wij u niet kunnen overtuigen en blijft u van mening dat wij niet zorgvuldig genoeg met uw persoonsgegevens om zijn gegaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Learn how we helped 100 top brands gain success