Over ons

Ons werk gaat eigenlijk vooral om mensen en minder om cijfers. Dat klinkt misschien gek, maar wij willen eerst jouw verhaal horen. Wij willen jou leren kennen. Wie ben je, wat drijft je en waar wil je naar toe? Zo kunnen wij jou helpen om daar te komen, door middel van financieel advies en ondersteuning. We vinden namelijk dat het leven al ingewikkeld genoeg is, daarom leggen wij ingewikkelde geldzaken graag begrijpelijk uit zodat je goede keuzes kunt maken.
 

Wij denken met je mee en nemen de tijd. Jouw droomleven, daar dragen wij graag aan bij. Onze missie? Heel simpel: jou helpen bij je geldzaken, groot en klein. Wij vinden het belangrijk dat jij je financiële zaken goed op orde hebt, zodat jij met een gerust hart kunt lenen.  We geloven dan ook in duidelijkheid en staan wij 24/7 voor je klaar. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Benieuwd naar ons topteam? Ontdek snel wat onze passies in het leven zijn en waar je ons ’s nachts voor wakker kunt maken.
 

Mijn Financier.Eerlijk. Persoonlijk. Helder.

Waarom kiezen voor Mijn Financier.nl?

Wij geloven in veilig en verantwoord je geldzaken regelen

Wij geloven alleen in langetermijnoplossingen en zorgen er daarom altijd voor dat onze klanten uitsluitend verantwoorde leningen afsluiten. We zeggen het ook eerlijk als geld lenen nu even niet zo’n goed idee is.

Wij ontzorgen, nu én in de toekomst

De financiële wereld is al ingewikkeld genoeg. Wij hebben er verstand van en vinden het leuk om jou te helpen je zaakjes zo goed mogelijk op orde te hebben. 

 

 

Wij nemen de tijd om jou te leren kennen

Geldzaken zijn persoonlijk en vaak spannend. Daarom leren we je graag kennen, zodat we het advies kunnen geven dat het beste bij je past. Wij kijken eerst naar mensen, daarna pas naar de cijfers.

Wij staan 24/7 voor je klaar 

Bel, mail, app of kom langs. Wij zijn er. Wij zorgen voor een duidelijk antwoord op al je vragen.. én als er snel iets geregeld moet worden, dan zorgen wij daarvoor. 
 

Ruby helpt je graag verder
06 - 23 04 17 62
Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww