10

Het team

Het gemak van online regelen met het vertrouwde gevoel van persoonlijk advies.

Dat is Mijn Financier.

Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied

MijnFinancier maakt trots deel uit van Perrée & Partners, een toonaangevende financiële dienstverlener in verzekeringen, hypotheken en kredieten, met kantoren verspreid over heel Nederland. Binnen onze organisatie bundelen we al onze kennis en ervaring om je het beste financiële advies te bieden. Wij streven ernaar om financiële zaken begrijpelijk, toegankelijk en op maat gemaakt te maken voor jou.

Bij Mijn Financier hebben we een team van specialisten die elk uitblinken op verschillende vakgebieden. Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, autofinanciering, lease, verzekering of lening, bij ons kun je rekenen op een deskundig advies en persoonlijke aandacht. We begrijpen dat financiële beslissingen vaak ingrijpend zijn, en daarom staan onze mensen klaar om je te begeleiden en ondersteunen.

Verzekeringen

Naast het verkrijgen van het benodigde kapitaal, zijn verzekeringen een belangrijk onderdeel van een solide financieel plan. Financiers hechten veel waarde aan een (volledige) dekking, waardoor ze minder blootgesteld zijn aan risico’s. Vooral als het gaat om leningen voor kostbare ‘producten’, is een betrouwbare verzekering van groot belang. Bij Mijn Financier begrijpen we dit en werkt ons team van verzekeringsspecialisten onder de naam Perrée & Partners.

Perrée & Partners is de hoeksteen van onze toewijding om u te voorzien van uitstekend verzekeringsadvies. Hier bundelen we al onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u de juiste bescherming krijgt die past bij uw specifieke behoeften. Onze verzekeringsspecialisten streven ernaar om u volledig te ontzorgen in het proces. Wij geloven dat een goed advies altijd vrijblijvend hoort te zijn, daarom bieden wij u advies op maat zonder enige verplichtingen. Of u nu een lening aangaat voor een huis, auto, of een ander kostbaar bezit, bij Perrée & Partners vinden we de verzekering die perfect bij u past. 

Perree & Partners
Milo maakt mogelijk

Hypotheken

Wij bieden ook hypotheekdiensten aan onder de naam Milo, waar onze toegewijde experts hun kennis en ervaring bundelen om u het beste hypotheekadvies te bieden. Milo gaat verder dan alleen advies en ondersteunt u bij het verwezenlijken van specifieke doelen, zoals verbouwingen, verduurzaming, aflossen of het benutten van overwaarde.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste hypotheek een cruciale stap is in uw financiële reis. Daarom ontzorgen wij u volledig met vrijblijvend advies, zodat de gekozen hypotheek perfect aansluit bij uw behoeften en situatie.

Financiële zekerheid begint met het vermijden van onvoorziene omstandigheden. Bij Milo moedigen we aan om een persoonlijk meerjarenplan te maken, zodat u kunt genieten van wonen zonder zorgen. Ons doel is om u te begeleiden naar een toekomst waarin uw woondromen werkelijkheid worden.

Daarnaast geloven we sterk in het laten groeien van uw vermogen. Milo staat aan uw zijde om uw geld in beweging te brengen, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Onze experts zijn erop gericht om uw financiële welzijn te bevorderen en uw vermogen te laten groeien, zodat u met vertrouwen stappen kunt zetten in de richting van uw langetermijndoelen.

Kortom, Milo is uw partner in het creëren van financiële stabiliteit, groei en het verwezenlijken van uw dromen. Ontdek het gemak van wonen zonder zorgen en laat Milo u begeleiden naar een financieel gezonde toekomst.

Wat klanten van ons vinden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eigen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je nog vragen?

Waarom mijn financier?

Learn how we helped 100 top brands gain success