Ontmoet ons team

Wij helpen mensen bij al hun geldzaken, groot en klein. Wij zijn niet alleen adviseurs. Wij zijn meedenkers. Brengen helderheid in geldzaken, leggen moeilijke materie begrijpelijk uit en zorgen dat onze klanten altijd een juiste beslissing kunnen nemen. In goede en slechte tijden. Mijn Financier kent de klant alsof het een goede buurman is. We weten wat ze doen, waar ze van dromen en waar ze voor staan. Ontmoet ons team.


Mijn Financier. Denkt met je mee.

Selecteer vestiging

Tom van Oekelen

Mede-eigenaar

Barst van de energie en positiviteit. En van de Belgische humor. Klanten komen eigenlijk altijd met een brede lach uit de gesprekken die ze met Tom hebben.
Hessel Swartjes

Mede-eigenaar

Hessel is recht door zee, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Hij neemt de tijd voor iedereen en legt alles haarfijn uit. Op hectische momenten bewaart hij de rust en overzicht.
Ruby de Schepper

Adviseur

Ruby maakt van iedere dag een feest. Ze leert graag, is nieuwsgierig en heeft altijd haar praatje klaar. Ze houdt van mensen en iedereen wordt extra blij als ze op kantoor is.
Roald Hulshof

Adviseur

Roald is een sociaal dier, betrokken en een enthousiaste collega met een echte topsportmentaliteit. Klanten staan voor hem op de eerste plaats en hij denk altijd in oplossingen.
Mieneke van der Schoot

Adviseur

Onze rots in de branding! Met haar 36 jaar ervaring bij de bank heeft ze alles al een keer meegemaakt. Heel fijn voor de andere collega’s. Tevens heeft ze een echte winnaarsmentaliteit.
Frank Slijper

Adviseur

Is vaak rustig, maar kan dan ook ineens zin hebben in een feestje. Met zijn ervaring weet hij altijd creatieve oplossingen te bedenken op lastige vraagstukken.
Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww