Ondernemende hypotheekadviseur regio Den Bosch

Ondernemende Hypotheekadviseur, regio Den Bosch

Wie zijn we?

Mijn Financier.nl is in 2016 opgericht als zelfstandig en volledig onafhankelijke financiële tussenpersoon. Wie zijn wij? We verwijzen je graag naar een vorig jaar verschenen artikel dat exact omschrijft wie wij zijn en waar wij voor staan.

Wij stellen aan je voor… het leukste team van Den Bosch!

Nou mensen, mocht je nog leuke financieel adviseurs zoeken, dan hebben wij die gevonden! We stapten binnen bij Mijn Financier in de Hinthamerstraat en werden aangenaam verrast door het leuke team. Onder het genot van een bak koffie schoven we even aan om kennis te maken. Een dik uur later vertrokken we pas…  

Bereid je dus goed voor, want bij Mijn Financier ben je niet binnen vijf minuten weg. Het team ontvangt je met open armen en koffie, en als je geluk hebt, krijg je ook nog een koekje! Aan tafel merk je meteen dat je naast een brok aan ervaring zit; het kantoor werkt met ervaren adviseurs, die ook nog eens meedenken. Ze brengen helderheid in geldzaken, leggen moeilijke materie goed uit en zorgen dat de klant, die ze kennen alsof het een goede buurman is, altijd de juiste beslissing maakt. 

Lekker zorgeloos leventje door Mijn Financier

In het bijzijn van Hessel Swartjes ontmoeten we ook Jaimy Liem. De goedlachse adviseurs leggen uit dat het bij Mijn Financier niet draait om een hypotheek met de laagste rente af te sluiten. Ze verkopen niet plat financiële producten. Nee, in de Hinthamerstraat komt een klant binnengestapt voor een zorgeloos leven.

Alles wordt voor je geregeld

Zo zorgen de financieel adviseurs ervoor dat het kopen van je droomhuis makkelijk en overzichtelijk gebeurt. Ook brengen ze geldzaken rondom een scheiding in kaart en ze denken graag mee als het pensioen in zicht komt. Verder regelen ze bijvoorbeeld de verzekering van je auto of zelfs je welverdiende last-minute vakantie. Hoe handig!

Bij de buurman op bezoek

En hoe doen ze dat dan? Door de tijd te nemen! Bij Mijn Financier zitten ze niet aan een bureau eindeloos velden in te vullen in de pc. Je komt binnen en schuift lekker aan in een comfortabele stoel met een kop koffie. Vervolgens wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Alsof je bij de buurman op bezoek bent! En dat is nog bijna echt zo ook: als jij jarig bent, doet het team een kaartje door de bus. Heb je ze nodig, zelfs ’s nachts? Dan kun je ze gewoon bereiken via WhatsApp, telefoon, Skype of op kantoor.

Groeit als kool!

Het team van Mijn Financier staat altijd voor je klaar en heeft ook nog eens een groot netwerk, is erg lokaal en het bedrijf groeit als kool. Na ruim een uur beseffen we dat het ontzettend gezellig is, maar we besluiten toch maar te gaan. Bij het naar buiten gaan hoeven we de deur niet eens te openen. Wát een topteam!

Bron: In de Buurt Den Bosch, artikel verschenen 13 januari 2019

Wat typeert de functie?

Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een ondernemende hypotheekadviseur. Transparantie en eerlijkheid zijn de kernwoorden binnen onze onderneming.  Je draagt zelf zorg voor het bouwen van een relevant klantenbestand binnen jouw regio. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van het krachtige netwerk van Mijn Financier.nl. Binnen de regio waarin je werkt, ben je volledig verantwoordelijk voor het tevreden klantenbestand. Na een korte, maar intensieve inwerkperiode ga je meteen aan de slag als zelfstandig adviseur.

Mijn Financier.nl is een jong bedrijf wat volledig is gebouwd op de huidige standaarden en regelgeving binnen de Nederlandse markt.

Welke talenten neem je mee?

* WFT gecertificeerd

* Ervaring als hypotheekadviseur (ervaring met ondernemersdossiers is een pré)

* HBO werk- en denkniveau

* Assertief

* Commercieel en bereid zijn om zelf te acquireren

* Bereidheid om in de avond te werken

* Netwerk van bestaande klanten of de bereidheid dit op te bouwen

* Communicatief ijzersterk

* Wonen in de (directe) omgeving van ons kantoor

* Eerlijk en transparant

* Nauwkeurig

 

Wat bieden we?

* Uitstekende salariëring

* Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

* Vrijheid

* Verantwoordelijkheid

 

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in de beschreven talenten? Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Stuur dan je CV naar jaimy@mijnfinancier.nl. Voor vragen omtrent de vacante functie kan contact opgenomen worden met Jaimy Liem via jaimy@mijnfinancier.nl of telefonisch via 073-303 53 20.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

tom.jpg

Hulp van een specialist?
Tom helpt je graag op weg!

030 - 307 20 90