10

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan gerust contact op

Geld lenen

Dit is afhankelijk van hoeveel je wilt lenen en hoe snel je aflost. De kosten heb je dus grotendeels zelf in de hand. Bereken het eenvoudig met onze tool voor geld lenen.

In principe kan je geld lenen voor elke uitgave waar je op dit moment geen financiële middelen voor hebt. Denk aan een nieuwe keuken, verbouwing, vakantie of andere kostenpost. Bent u opzoek naar een bedrijfsfinanciering? Bekijk dan onze pagina over bedrijfsfinancieringen.

Dit is afhankelijk van je financiële situatie, leeftijd en woonsituatie. Je berekent gemakkelijk wat je kan lenen op de pagina Geld lenen.

Een BKR-registratie hoeft niet te betekenen dat je geen geld kunt lenen. Geef het aan in onze rekentool en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn.

Als je aanvraag voor een lening bij ons binnenkomt, nemen we contact met je op. We bespreken dan alle belangrijke informatie die nodig is om de juiste keuze te kunnen maken. Kort daarna ontvang je een offerte, die je kunt ondertekenen. Daarna zorgen we dat het geld snel op je rekening staat.

Autofinanciering

Dat hangt af van verschillende factoren. In essentie betekent een auto financieren dat deze uiteindelijk van jou is, terwijl je bij leasing de auto na afloop van het contract moet teruggeven. Daarnaast ben je bij financiering verantwoordelijk voor het onderhoud, terwijl bij (operationele) lease de leasemaatschappij dit voor jou regelt. De keuze tussen beide opties hangt af van verschillende persoonlijke overwegingen. Mijn Financier staat klaar om je hierbij te adviseren.

Dit is afhankelijk van het geleende bedrag en de snelheid waarmee je aflost. Een autofinanciering heeft over het algemeen een looptijd vanaf 1 jaar tot maximaal 60 maanden.

Dit is afhankelijk van het geleende bedrag, de looptijd en de overeengekomen rente. Bereken hier de maandelijkse kosten.

Verzekeringen

Mijn Financier is onderdeel van Perrée & Partners. Perrée & Partners is een complete financiële dienstverlener in verzekeringen, hypotheken en kredieten met kantoren door heel Nederland.

Binnen onze organisatie werken onze verzekering specialisten onder de naam Perrée & Partners. Hierin bundelen we al onze kennis en ervaring om voor u het beste verzekeringsadvies te kunnen bieden.

Algemeen

Mijn Financier is onderdeel van Perrée & Partners, een financiële dienstverlener gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en kredieten, met kantoren verspreid door heel Nederland.

Hulp van een specialist?

Vandaag tot 17:00

Learn how we helped 100 top brands gain success