Verzekeringen

Met verzekeringen koop je zorgen af. Hoeveel je af wil kopen is helemaal aan jou. Samen brengen we mogelijke risico’s en oplossingen in kaart en kiezen we een verzekering die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie.

Verzekeren

Of je nu je inkomen, je huis of je auto verzekert, het gaat om het beperken van risico’s. Wanneer je financiële verplichtingen in de vorm van een lening of een hypotheek bent aangegaan, is het goed om na te denken over de mogelijke risico’s die komen kijken bij het terugbetalen van die lening. Mijn Financier helpt je met het afsluiten van verzekeringen die bij jou passen. Of het nou om een inboedel-, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden-, of een last minute reisverzekering gaat, wij helpen jou de juiste keuzes te maken. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw verzekering en niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bij Mijn Financier bespreken we  samen met jou de situaties waarvoor het aan te raden is om een verzekering af te sluiten. Zo zorgen we ervoor dat de grootste risico’s gedekt zijn en dat je niet teveel betaalt en je kiest voor de verzekering die je echt nodig hebt. Wil je hierover eens doorpraten met ons? Maak gerust een vrijblijvende afspraak of bel ons.  

Welke verzekering heb ik nodig?

Is een verzekering verplicht of niet verplicht? Is het handig om een verzekering af te sluiten in combinatie met een financieel product, of kan ik het beter los afsluiten? De wereld van verzekeringen is ingewikkeld. Er zijn veel verschillende verzekeringen die vaak met elkaar overlappen. Zo zijn mensen vaak dubbel verzekerd voor medische kosten in het buitenland, via hun zorgverzekering, maar óók via hun reisverzekering. Daarnaast gebeurt het vaak dat twee mensen gaan samenwonen terwijl ze allebei hun oude inboedelverzekering houden. Zonde van het geld vinden wij.
 

Verstandig verzekeren doe je bij Mijn Financier.nl

Wil je gebeld worden?
marker logo-2 logo-cbw logo-geld logo-tww